FACEBOOK:
Artego Bulgaria in Facebook PaulMitchell Bulgaria in Facebook

През 2010 година, Владислав Узунов създава Modern Style Ltd., с желанието си да доставя професионални продукти за коса и да подсигурява успешни бизнес възможности на фризьорите в България.

Днес, 8 години по-късно, компанията е доказала своята коректност както към марките, които внася – Paul Mitchell и Artego, така и към своите партньори – коафьорите и собствениците на салони за красота.

Всеки ден, Modern Style, остава вярна на своята мисия, да доставя професионални продукти и услуги, гарантиращи перфектни резултати.

С регулярните професионални семинари, водени от доказани в областта специалисти, компанията допринася за развитието на младите фризьори и за въвеждането на световните тенденции на българския пазар.

В края на 2015, Modern Style отбеляза с двучасово, професионално шоу, 10 годишнина от стъпването на Paul Mitchell на българския пазар. В неговата програма, пред очите на зрителите, бяха създадени 35 прически, следващи актуалните модни тенденции.

През 2016, компанията обнови сайта на Paul Mitchell за България, като съобрази вида му с желанията на потребителите да четат и търсят информация за продукти през мобилните си устройства. Тази година, след успеха му, Modern Style създаде идентична подкатегория и за марката Artego.  

Доверете ни се и ще направим заедно бизнеса Ви по-красив и по-успешен!