FACEBOOK:
Artego Bulgaria in Facebook PaulMitchell Bulgaria in Facebook

Всяка фирма може да ви обеща най-големите промоции, най-перфектното обслужване и най-дългите отложени плащания. Затова решихме да не ви разказваме истории в стил „Кой е по по най…“, а да ви представим ползите, от работата с нас.  

На българския пазар се внасят над 100 марки професионални продукти за коса. Част от тях се произвеждат без завод и лаборатории, а чрез изнесено производство. Други се внасят от компании, с неясна собственост и не гарантират постоянни наличности. Трети залагат на най-ниската цена, за сметка на качеството.

Modern Style е на 8 години, през които не спира да бъде вносител на една от най-престижните професионални марки за коса в световен мащаб, каквато е Paul Mitchell. Освен нея внася и Artego – италиански бранд позициониран в средния ценови клас.

Двете марки предлагат цялостни продуктови гами (бои, измивни, стилизиращи продукти и разфасовки за домашна грижа), провеждат политика за устойчив мениджмънт и ви гарантират:

От Modern Style не изискваме ексклузивност от клиентите си или зареждане на всички продуктови гами. Не задължаваме салоните да заредят всички ново-появили се продукти, а им представяме техните ползи и фризьорът сам решава. Имаме програми за лоялност, промоции и прозрачни условия.

Осигуряваме регулярни обучения в различни форми – в салона при първоначално зареждане, на семинари с презентационна цел или на hands on семинари, в които да тествате всичко представено. Предоставяме и своевременни консултации, при възникнали от ваша страна въпроси, извън семинарите.

Салоните работещи с Paul Mitchell и Artego се представят безплатно на онлайн платформите ни, чрез търсачки, които показват най-близките обекти до зададения адрес, в радиус от 2 километра. И двата сайта са на български език, достъпни и лесно-четими са през телефон или таблет. Поддържат актуална информация, чрез описания на продуктите и регулярни статии. Както Paul Mitchell, така и Artego има Facebook фен страници, за да са близо до потребителите.

Ако сме успели да провокираме вашето любопитство, разгледайте продуктите на Paul Mitchell с разфасовки за домашна грижа на http://www.paulmitchell.bg, тези на Artego на https://www.modernstyle.eu/index.php?page=9 или се обадете на +359 878 747 218 за среща с наш търговски представител. Колегите с радост ще ви консултират и ще ви представят боите, проявителите и останалите продукти, създадени единствено за професионална употреба.